Velkomstfilm

Velkomstfilm 

Velkommen til Huberts Hundehus. Vi er super glade for, at du har valgt at gå til træning hos os. 

Her på siden kan du finde to film, som vi håber, du finder tid til at se inden din første træningsgang. Så skænk dig en kop kaffe, læn dig tilbage og nyd 8 + 15 minutters hundefilm.

Film 1: I denne 8 minutters film kommer vi ind på myter og træningsmetode – og så får du en lille lektie for inden første træningsgang.

Film 2: I denne 15 minutters film kommer vi ind på øvelser, forventninger og hvad i skal medbringe på træningsbanen.

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund. Du er også velkommen til at kontakte os.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.