om huberts hundehus

Om Huberts Hundehus

Hos Huberts Hundehus fremmer vi gode og glade hundeliv, ved at al træning og rådgivning er både professionelt, effektivt og sjovt. Huberts Hundehus er en del af Huberts.dk , og drives i samarbejde mellem vores egne ansatte trænere og Lupohundecenter.dk  v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega.

Professionelt og effektivt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. 

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.

Sjovt hos Huberts Hundehus

Smil på læben/logren med halen, stressfri og glædefølelse. Om man er menneske eller hund, så er det bare federe at have det godt end det modsatte. Missionen hos os er at hunden skal have det sjovt og rart – det samme gælder dens menneske. Når man er afslappet og glad, er motivationen for at træne højere, det samme er indlæringskurven. Vi arbejder aldrig med tvang. Hverken ved massage, træning eller adfærdsrådgivning. Det kan i nogle tilfælde kræve lidt ekstra tid, da hundens tillid skal vindes, inden vi kan komme i dybden med behandling/træning. Men det kan svare sig med denne strategi. Du får et bedre forhold til din hund, som er gladere og mere tillidsfuld – og som arbejder fordi den vil og ikke fordi den skal.

Hvis du vil vide mere om Huberts Hundehus, så kontakt os gerne.

Logreland - Professionelt. Effektivt, Sjovt