om huberts hundehus

Om Huberts Hundehus

Hos Huberts Hundehus fremmer vi gode og glade hundeliv, ved at al træning og rådgivning er både professionelt, effektivt og sjovt. Huberts Hundehus er en del af Huberts.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.

Sjovt hos Huberts Hundehus

Smil på læben/logren med halen, stressfri og glædefølelse. Om man er menneske eller hund, så er det bare federe at have det godt end det modsatte. Missionen hos os er at hunden skal have det sjovt og rart – det samme gælder dens menneske. Når man er afslappet og glad, er motivationen for at træne højere, det samme er indlæringskurven. Vi arbejder aldrig med tvang. Hverken ved massage, træning eller adfærdsrådgivning. Det kan i nogle tilfælde kræve lidt ekstra tid, da hundens tillid skal vindes, inden vi kan komme i dybden med behandling/træning. Men det kan svare sig med denne strategi. Du får et bedre forhold til din hund, som er gladere og mere tillidsfuld – og som arbejder fordi den vil og ikke fordi den skal.

Hvis du vil vide mere om Huberts Hundehus, så kontakt os gerne.

Logreland - Professionelt. Effektivt, Sjovt