Hvorfor vælge hundemassage?

Hvorfor vælge hundemassage ?

Hundemassage er mere end ren wellness. Men hvorfor vælge hundemassage ?

Muskler genopbygges. Ved massage øges blodcirklulationen i musklerne, dette genopbygger og afslapper musklerne. Musklerne bliver mere smidige og det giver større bevægelsesfrihed.

Smertelindring. Ved massage frigives endorfin. Endorfin kaldes også for “kroppens eget morfinpræparat”. Det betyder at hunden kan opnå direkte smertelindring ved massage – også selvom det smertepåvirkede område ikke berøres.

Udrensning. Ved massage frigives affaldsstoffer og der kommer bedre blod – og lymfegennemstrømning. Massage forbedrer mave-tarmfunktionen og forebygger dermed forstoppelse.

Stresslindring. Ved massage dannes oxytocin i hjernen. Oxytocin påvirker det centrale nervesystem, så man spænder af og får ro. Mængden af kortisol (stresshormon) i blodet mindskes, puls og blodtryk daler og man føler velvære og varme. Massage har dermed en gavnlig effekt på nervøse og stressede hunde.

Er du i tvivl om din hund er syg eller skadet, skal du kontakte din dyrlæge, før den kommer til massage. Massage af syge hunde vil altid foregå i samarbejde mellem dyrlægen og Huberts Hundehus. 

book her

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund.

Men hvorfor vælge hundemassage – det prøver vi at besvare på denne side.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund. Kontakt os også meget gerne, hvis du har behov for mer einformation.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.

Afslapningsmassage