Hvalpetræning bootcamp

BOOK HER

Hvalpetræning bootcamp

  • Pris: kr. 845
  • Udendørstræning på Amagerbro 
  • Mulighed for at gå under tag ved dårlig vejr
  • Hvalpe i alderen 8 uger – 5 måneder 
  • Max 6 deltagere
  • 3 x 45 minutters holdtræning
  • Velkomstfilm
  • Startpakke med godbidder
  • 15% rabat på www.huberts.dk samt i vores fysiske butik på Holmbladsgade
  • God afstand!

Har du svært ved at finde plads på et hvalpehold inden sommerferien? Så er det her holdet for dig.

Holdet løber over 3 lørdage i juni, hvor vi kommer ind på de indledende øvelser i kontakt, ro, håndtering og gå pænt. I får redskaberne til at kunne træne og opbygge et samarbejde med jeres hvalp – så I kan komme godt fra start med jeres nye familiemedlem. Øvelserne vil I så kunne bygge videre på, hvis I tilmelder jer et fuldt hvalpehold efter sommerferien.

Hvalpetræning – bootcamp inkluderer indledende øvelser i lydighedstræning – eller som vi foretrækker at kalde det: gode hunde manerer, I får også introduktion til fodring, samt tips til aktivering og mental stimulering af hvalpen.  

Praktiske oplysninger

Træningspladsen er placeret under Kvarterhusets flotte tilbygning, som ligger ud for Christian Svendsens Gade 1, 2300 København. 5 min. gang fra Amagerbro metro.

COVID-19: Vi holder os løbende orienteret med udviklingen af COVID-19, samt opdateret på myndighedernes retningslinjer. Der er max seks deltagere pr. hold og kun en fra hver husstand kan deltage. Vi træner udendørs og holder den anbefalede afstand til hinanden og evt. udstyr på træningsbanen sprittes grundigt af før og efter brug. Skulle holdet blive aflyst grundet stramninger, kan du vælge enten at sikre dig en plads på et kommende hold, eller få dine penge retur.

BOOK HER

Det med småt: 

Ved tilmelding bekræfter du som hundens ejer, at hunden er lovpligtig forsikret og at hvalpen er påbegyndt sit vaccinationsprogram. Hunde med smitsomme sygdomme og højløbske tæver må ikke medtages på træningspladsen. Træning sker på eget ansvar, og Huberts Hundehus kan ikke drages til ansvar for skader pådraget under træningen, dette gælder skader på både hund, ejer samt ejendele.

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund. Du er også velkommen til at kontakte os for mere information.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.