Hvalpetræning

BOOK PÅ AMAGERBRO BOOK PÅ VESTERBRO BOOK I SYDHAVNEN

Mere om Hvalpetræning

  • Pris: kr. 1.295
  • Udendørstræning på Amagerbro, Vesterbro og i Sydhavnen 
  • Mulighed for at gå under tag ved dårlig vejr
  • Hvalpe i alderen 8 uger – 5 måneder (er din hund ældre, men har aldrig gået til træning? kan du tilmelde dig vores begynderhold her)
  • Max 8 deltagere
  • 6 x 50 minutters holdtræning
  • Velkomstfilm
  • Startpakke med godbidder
  • 15% rabat på www.huberts.dk samt i vores fysiske butik på Holmbladsgade

Vi vil til træningen have fokus på basale øvelser. Nogen kalder det lydighedstræning. Vi kalder det gode hundemanerer. Vi kommer ind på indkald, at gå pænt i snor, generel kontakt mellem hvalp og ejer, dirigering af hvalpen, håndtering (opstartsøvelser til kloklip, pelspleje mm.) og små sjove øvelser som skaber bedre fokus.

Men det overordnede mål er koncentration og ro. Hvalpe kan have svært ved at komme ned i gear og holde fokus. Træning med andre 4-benede venner gør det sjovt, men også udfordrende at skulle koncentrere sig. Derfor vil en stor del af træningen være, at lære hvalpen at kunne slappe af.

Praktiske oplysninger

AMAGERBRO: Træningspladsen er placeret under Kvarterhusets flotte tilbygning, som ligger ud for Christian Svendsens Gade 1, 2300 København. 5 min. gang fra Amagerbro metro.

VESTERBRO: Træningspladsen er placeret i skolegården på Ny Vesterbro Skole, Ny Carlsbergvej 35, 1760 København V. 3 min. gang fra Enghave Plads metro.

SYDHAVNEN: Træningenspladsen er placeret i skolegården på Skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV.

Nogle af vores hvalpehold undervises af vores dygtige hundetræner-elever. De samme øvelser gennemgås på alle hold – uanset hvilken træner man har. Men det kan ikke forventes, at træner-eleverne kan svare på alle spørgsmål. Derfor fås holdet til nedsat pris. Læs mere om Hundehusets trænere her

COVID-19: Vi holder os løbende orienteret med udviklingen af COVID-19, samt opdateret på myndighedernes retningslinjer. Der er max otte deltagere pr. hold. Vi træner udendørs og holder den anbefalede afstand til hinanden og evt. udstyr på træningsbanen sprittes grundigt af før og efter brug. Skulle holdet blive aflyst grundet stramninger, kan du vælge enten at sikre dig en plads på et kommende hold, eller få dine penge retur.

BOOK PÅ AMAGERBRO BOOK PÅ VESTERBRO BOOK I SYDHAVNEN

HUNDELIV

Læs med på bloggen, hvis du ønsker mere viden og inspiration til livet med din hund.

LÆS MERE

Det med småt: 

Ved tilmelding bekræfter du som hundens ejer, at hunden er lovpligtig forsikret og at hvalpen er påbegyndt sit vaccinationsprogram. Hunde med smitsomme sygdomme og højløbske tæver må ikke medtages på træningspladsen. Træning sker på eget ansvar, og Huberts Hundehus kan ikke drages til ansvar for skader pådraget under træningen, dette gælder skader på både hund, ejer samt ejendele.

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.