Hvalpebesøg

Book her

Mere om Hvalpebesøg

 • Få den bedste start på livet med hund
 • Introduktion til alene-hjemme-træning, renlighed, gøen mm.
 • Råd til hvalpesikring af hjemmet
 • Vejledning i trappe-træning og “hvor meget hvalpen må lave”
 • Hjælp til seletilpasning
 • Varighed 1,5 time
 • Finder sted enten sted i dit eget hjem eller hos Huberts Hundehus på Holmbladsgade
 • Pris i eget hjem: kr. 1.250
 • Pris i Huberts Hundehus på Holmbladsgade: kr. 995 

At lukke en hvalp ind i sin dagligdag er både fantastisk og frustrerende. Hvalpe er skønne, sjove og krævende. De tisser, bider og vender op og ned på en ens hverdag. Når du booker et hvalpebesøg, skaber du grundlaget for den bedste start med hvalpen. Vi kommer ind på emner som renlighed, alene-hjemme-træning, snapperi og leg, socialisering, træning og opdragelse. Et hvalpebesøg er ikke en træningstime, men en rådgivning i de problemstillinger man ofte render ind i med en ny hvalp.

Besøget tilrettelægges efter dine behov, så er der særlige emner du gerne vil have fokus på, så sig endelig til. Det kan f.eks. være hvordan børn og hvalp bedst omgås hinanden, måske hvalpen har kastet sin kærlighed (og tænder) på jeres paneler eller måske hvalpen ikke vil gå tur, men i stedet i bedste Ferdinand-stil placerer måsen i jorden, hver gang i er ude for at tisse… 

Praktiske oplysninger

Hvalpebesøg – Ved besøg i eget hjem:

 • Bor du 0-30 km fra Holmbladsgade 12, 2300 København S bliver der pålagt 5 kr/km regnet fra Holmbladsgade 12, 2300 København S. Du bliver ved booking kontaktet og oplyst om det præcise beløb for transporttillægget, hvorefter der sendes en faktura på beløbet.
 • Bor du mere end 30 km væk. Kontakt os da pr. mail eller telefon forud for booking. 

Covid-19: Vi holder os opdaterede på myndighedernes retningslinjer og følger dem. Læs mere her.

 

Har din hvalp store adfærdsmæssige udfordringer, så er en hvalperådgivning ikke løsningen. Her kan vi i stedet kunne tilbyde dig en adfærdsrådgivning. Er du tvivl om du skal have et hvalperådgivning eller en adfærdsrådgivning, så ring eller skriv og vi finder ud af det sammen.

book her

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund. Med vores Hvalpebesøg kommer vi ind i din hverdag, sammen med dig og din hvalp. Det giver et fleksibel og effektivt resultat.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.

Hvalpeonsdag