Hvalpe

Fokus på livet med hvalpe

Hos Huberts Hundehus har vi særligt fokus på livet med hvalpe. At byde et nyt firbenet familiemedlem velkomment er både fantastisk og frustrerende. Hvalpe er skønne, sjove og krævende. De tisser, de bider, de leger og giver ubetinget kærlighed – kort sagt vender op og ned på en ens hverdag.

Vi har en række ydelser, som er designet til at give dig den bedst mulige start med hvalpen, så du får skabt grundlaget for et sjovt og givende liv med hund.

Vi dækker alle tænkelige emner indenfor hvalpeverdenen, såsom renlighed, alene-hjemme-træning, snapperi og leg, socialisering, træning og opdragelse mm. Se vores hvalpeydelser herunder.

Læs mere om Huberts Hundehus
Læs mere om Huberts

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg for hvalpe og hunde.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til hvalpe og hunde.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt og effektivt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. 

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.