Hunde trænere

Læs mere om vores Hunde trænere

Nicklas Vega

Nicklas

Isabel

Isabel

Tina Nilsson

Tina

Nicklas Vega

Nicklas Vega er uddannet hundeadfærdsinstruktør, adfærdsspecialist og hundefysiolog.

Han startede ’Lupo Hundecenter’, fordi han ville gøre en forskel for både hundene – og for deres familier.

Hans mål er gennem oplysning, råd og vejledning at give hundeejere landet over de optimale forudsætninger for at skabe gode og sunde hundeliv. Han beskæftiger sig blandt andet med racevurderinger – så matchet mellem familie og hund bliver det helt rigtige. Adfærdskonsultationer, hvalpebesøg og træning af både hvalpe og voksne hunde – ud fra devisen om at en hund bør trænes livet igennem.

Til træningen er der i høj grad fokus på at øge motivationen, forbedre samarbejdet og styrke relationen mellem hund og ejer gennem positiv indlæring og ros.

Og korrekt stimulering gennem træning og socialisering er ifølge Nicklas Vega ikke alene med til at øge hundens tillid til dig som ejer, men giver også din hund et sikkert sprog overfor andre hunde, hvilket forebygger eventuelle problemer i fremtiden.

Du finder mere information om ’Lupo Hundecenter’ her.

 

Isabel Højgaard Rasmussen

Hundetræner-elev & biolog

Isabel er igang med hundetræneruddannelsen hos Hund & Træning. 

Hvorfor har du valgt at blive hundetræner?

Jeg har ikke selv hund, men passer og lufter en masse af mine venners og families hunde. Min oplevelse er at stort set alle hundene har problemer, som spænder ben for at de f.eks. kan få lov at gå løs eller lege med andre hunde. Jeg begyndte at undre mig over, hvor kæden mon hopper af og hvad der kan gøres ved det. Så jeg begyndte at researche træningsmetoder og fik lov at gå føl hos en hundetræner. Her besluttede jeg mig for at tage hundetræneruddannelsen, så jeg kunne hjælpe hundeejere til at få et godt og harmonisk forhold til deres hunde. 

Hvis du var en hund, hvilken race ville du så være?

Haha, jeg aner det ikke! Jeg spurgte min veninde og hun mente at jeg ville være en langhåret mynde, men ifølge en buzzfeedtest er jeg en mops – “hilarious and adorable”. Ved ikke om jeg er enig 🙄 Tror bare at jeg er et stort gadekryds.

Hvad er din bedste hundeoplevelse?

Min bedste oplevelse med en hund var da jeg var 14 og min mor havde givet os lov til at få hund i det nye hus efter mine forældres skilsmisse. Tre dage senere indleverede politiet en efterladt hundehvalp i min mors venindes hundepension og vi syntes at det måtte være skæbnen og hun blev vores nye, højt elskede, familiemedlem. 

 

Tina Brinch Nilsson

Hundetræner-elev & grafiker

Tina er igang med hundetræneruddannelsen hos KøbenhavnerSnuden og udover det, så står hun også klar til at tage imod både 2-og 4-benede i Huberts butik på Holmbladsgade. 

Hvorfor har du valgt at blive hundetræner?

Det korte svar: Jeg ELSKER hunde – store som små!

Efter mange år som grafisk designer, måtte jeg i 2020 sande, at jeg ikke længere kunne holde til de mange timer foran computeren, og jeg stod overfor et karriereskift. Da jeg fik øjnene op for hundetræneruddannelsen og en mulighed for at gøre min store kærlighed til hunde til min levevej, var min lykke gjort. Jeg elsker især de der øjeblikke, hvor det går op for hunden, hvad det er, vi ønsker den skal gøre, efterfulgt af glæden og iveren hos både menneske og hund, når samarbejdet bare kører 🙂 

Hvis du var en hund, hvilken race ville du så være?

Tager jeg tests på nettet, så svinger resultatet svinger lige fra fransk bulldog til puddel. Hvis jeg skal plukke lidt fra hver af dem, så er jeg fransk bulldog, når det kommer til kropsbygning og tendens til at snorke. Fra puddelen tager jeg lærenem og god til at tilpasse sig forskellige forhold. Selskabelig og social men samtidig god til at aktiveres sig selv og finde på sjove gøremål alene.

Hvad er din bedste hundeoplevelse?

Da jeg var i slutningen af tyverne, fik jeg min egen hund – en lille chokoladebrun langhåret Chihuahua kaldet Bastian. Han fulgte mig gennem tykt og tyndt, var med på job og rejser og bragte så meget kærlighed og grin ind i mit liv, indtil vi desværre måtte sige farvel efter knap 16 år sammen. Nogle af mine yndlingsminder om ham er fra vores mange cykelture sammen, og hvordan han bare nød at sidde i cykelkurven og tage det hele ind. Vi havde en sammenhørighed, der var ganske speciel og som jeg bærer med mig videre. 

 

Hvis du vil vide mere om vores hunde trænere, så kontakt os meget gerne. Besøg også meget gerne HUBERTS, hvor du vil finde et stort udvalg af kvalitetsprodukter til hunde. Vores hunde trænere kan naturligvis også vejlede dig omkring produkter.