Hunde trænere

Læs mere om vores Hunde trænere

Payana Parton

Payana

Catharina Pedersen

Catharina

Isabel

Isabel

Tina Nilsson

Tina

Dolly Parton

Dolly Parton

Kontorhund

Payana Parton

Daglig leder af Hundehuset, adfærdsbiolog, hundetræner & hundemassør og leder af vores team af hunde trænere.

Du kan læse hele Payanas CV her

Hvorfor har du valgt at blive hundetræner?

Jeg har altid haft en ret nørdet tilgang til dyr. lige siden jeg var lille, har jeg været interesseret i at vide hvorfor dyr gør som de gør, hvad de siger og hvordan de siger det. Biologistudiet kunne give svar på nogle af tingene, men jeg savnede noget mere “hands-on” erfaring og at være i selskab med dyr. Hundetræneruddannelsen gav mig mulighed for at nørde træning og indlæringspsykologi –  og samtidig være sammen med en masse skønne hunde. 

Hvis du var en hund, hvilken race ville du så være?

Den belgiske hyrdehund. Den har svært ved at sidde stille i længere tid ad gangen, den er årvågen og impulsiv, elsker at lære nye ting og føler en enorm beskyttertrang overfor sine nærmeste. Dog må jeg indrømme, at selvom jeg er god til yoga, så kan jeg ikke helt måle mig med Belgieren, når det kommer til gode springevner, forrygende hastighed, og usædvanlige klatrefærdigheder 😉

Hvad er din bedste hundeoplevelse?

Uha – der er mange at vælge mellem. Men en der står særligt tydeligt, var da jeg var 15 år gammel, hvor vi hørte en hvalp hyle i det lille private parkområde ved siden af vores lejlighed. Efter 3 dage kravlede jeg over hegnet, ind i parken og fandt en hvalp, som var faldet ned i et dybt hul. Den kom med hjem og var meget sky og tilbageholdende. Det tog lang tid og masser af tålmodighed, men jeg husker stadig den dag, hvor jeg fik dens tillid og den frivilligt kom hen og puttede sig ind til mig. Det var helt fantastisk.

 

Catharina Frederikke Pedersen

Hundetræner & folkeskolelærer

Catharina har taget KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse i 2019.

Hvorfor har du valgt at blive hundetræner?

Min interesse for hundetræning blev vakt, da jeg selv fik min hund Julius i 2016. Jeg gik til træning med ham og blev fascineret af den energi og glæde, som træningen gav os begge. Beslutningen om at uddanne mig til hundetræner træf jeg endeligt i forbindelse med et praktikophold hos Dyreværnet i Rødovre. Jeg så, hvordan hundetrænerne arbejdede og vidste bare, at det ville jeg også lære.

Hvis du var en hund, hvilken race ville du så være?

Jeg har efterhånden lavet mange “hvilken hund er du?”, og svarene har været forskellige alt efter, hvor jeg lige har været i livet. I dag siger testen puddel. Intelligent, lærenem og let ved at samarbejde. Venlig, nysgerrig og social. Elsker leg og sjove aktiviteter og tilpasser sig nemt forskellige forhold.

Hvad er din bedste hundeoplevelse?

Min rygsæk er propfyldt med gode oplevelser med hunde. Den allerstørste må være mit første møde med min hund, Julius. Jeg skulle helt til Frederikshavn og havde glædet mig som et lille barn til at møde ham. Jeg var faktisk lidt nervøs, for jeg vidste ikke på forhånd, om vi var et match. Men da jeg satte mig på gulvet, var Julius den første hvalp, der kom hen til mig. Han kravlede op på skødet af mig og lagde sig og puttede. I det øjeblik valgte vi hinanden, og vi har været bedste venner siden 😉

 

Isabel Højgaard Rasmussen

Hundetræner-elev & biolog

Isabel er igang med hundetræneruddannelsen hos Hund & Træning. 

Hvorfor har du valgt at blive hundetræner?

Jeg har ikke selv hund, men passer og lufter en masse af mine venners og families hunde. Min oplevelse er at stort set alle hundene har problemer, som spænder ben for at de f.eks. kan få lov at gå løs eller lege med andre hunde. Jeg begyndte at undre mig over, hvor kæden mon hopper af og hvad der kan gøres ved det. Så jeg begyndte at researche træningsmetoder og fik lov at gå føl hos en hundetræner. Her besluttede jeg mig for at tage hundetræneruddannelsen, så jeg kunne hjælpe hundeejere til at få et godt og harmonisk forhold til deres hunde. 

Hvis du var en hund, hvilken race ville du så være?

Haha, jeg aner det ikke! Jeg spurgte min veninde og hun mente at jeg ville være en langhåret mynde, men ifølge en buzzfeedtest er jeg en mops – “hilarious and adorable”. Ved ikke om jeg er enig 🙄 Tror bare at jeg er et stort gadekryds.

Hvad er din bedste hundeoplevelse?

Min bedste oplevelse med en hund var da jeg var 14 og min mor havde givet os lov til at få hund i det nye hus efter mine forældres skilsmisse. Tre dage senere indleverede politiet en efterladt hundehvalp i min mors venindes hundepension og vi syntes at det måtte være skæbnen og hun blev vores nye, højt elskede, familiemedlem. 

 

Tina Brinch Nilsson

Hundetræner-elev & grafiker

Tina er igang med hundetræneruddannelsen hos KøbenhavnerSnuden og udover det, så står hun også klar til at tage imod både 2-og 4-benede i Huberts butik på Holmbladsgade. 

Hvorfor har du valgt at blive hundetræner?

Det korte svar: Jeg ELSKER hunde – store som små!

Efter mange år som grafisk designer, måtte jeg i 2020 sande, at jeg ikke længere kunne holde til de mange timer foran computeren, og jeg stod overfor et karriereskift. Da jeg fik øjnene op for hundetræneruddannelsen og en mulighed for at gøre min store kærlighed til hunde til min levevej, var min lykke gjort. Jeg elsker især de der øjeblikke, hvor det går op for hunden, hvad det er, vi ønsker den skal gøre, efterfulgt af glæden og iveren hos både menneske og hund, når samarbejdet bare kører 🙂 

Hvis du var en hund, hvilken race ville du så være?

Tager jeg tests på nettet, så svinger resultatet svinger lige fra fransk bulldog til puddel. Hvis jeg skal plukke lidt fra hver af dem, så er jeg fransk bulldog, når det kommer til kropsbygning og tendens til at snorke. Fra puddelen tager jeg lærenem og god til at tilpasse sig forskellige forhold. Selskabelig og social men samtidig god til at aktiveres sig selv og finde på sjove gøremål alene.

Hvad er din bedste hundeoplevelse?

Da jeg var i slutningen af tyverne, fik jeg min egen hund – en lille chokoladebrun langhåret Chihuahua kaldet Bastian. Han fulgte mig gennem tykt og tyndt, var med på job og rejser og bragte så meget kærlighed og grin ind i mit liv, indtil vi desværre måtte sige farvel efter knap 16 år sammen. Nogle af mine yndlingsminder om ham er fra vores mange cykelture sammen, og hvordan han bare nød at sidde i cykelkurven og tage det hele ind. Vi havde en sammenhørighed, der var ganske speciel og som jeg bærer med mig videre. 

 

Hvis du vil vide mere om vores hunde trænere, så kontakt os meget gerne. Besøg også meget gerne HUBERTS, hvor du vil finde et stort udvalg af kvalitetsprodukter til hunde. Vores hunde trænere kan naturligvis også vejlede dig omkring produkter.