Fortsætter unghundetræning

BOOK PÅ AMAGERBRO BOOK PÅ VESTERBRO

Mere om Fortsætter unghundetræning :

  • Pris: kr. 1.295
  • Udendørstræning på Amagerbro og Vesterbro 
  • Mulighed for at gå under tag ved dårlig vejr
  • For hunde som er minimum 6 måneder gamle
  • Max 6 deltagere
  • 6 x 50 minutters holdtræning
  • 15% rabat på www.huberts.dk samt i vores fysiske butik på Holmbladsgade
  • God afstand

Fortsætter unghundetræning – Dette er træningen for dig, som har deltaget på et hvalpehold. Har du deltaget på et hvalpehold på en anden hundeskole – vil vi anbefale at du forud for træningen booker en enetime, så du starter med de samme forudsætninger som resten af holdet. 

Vi bygger videre på de basale øvelserne, som bliver gennemgået til hvalpetræning. Vi kommer til at have særligt fokus på “den gode gåtur”, at kunne hilse pænt og indkald. Derudover er vi også fokus på ro og kontakt – og i vil blive præsenteret for sjove triksøvelser. 

Men det overordnede mål er at opbygge et godt samarbejde mellem dig og din hund, så i sammen kan få en sjov og funktionel hverdag. 

BOOK PÅ AMAGERBRO BOOK PÅ VESTERBRO
Hundetur

Praktiske oplysninger

AMAGERBRO: Træningspladsen er placeret under Kvarterhusets flotte tilbygning, som ligger ud for Christian Svendsens Gade 1, 2300 København. 5 min. gang fra Amagerbro metro.

VESTERBRO: Træningspladsen er placeret i skolegården på Ny Vesterbro Skole, Ny Carlsbergvej 35, 1760 København V. 3 min. gang fra Enghave Plads metro.

COVID-19: Vi holder os løbende orienteret med udviklingen af COVID-19, samt opdateret på myndighedernes retningslinjer. Der er max seks deltagere pr. hold. Vi træner udendørs og holder den anbefalede afstand til hinanden og evt. udstyr på træningsbanen sprittes grundigt af før og efter brug. Skulle holdet blive aflyst grundet stramninger, kan du vælge enten at sikre dig en plads på et kommende hold, eller få dine penge retur.

BOOK PÅ AMAGERBRO BOOK PÅ VESTERBRO

Det med småt: 

Ved tilmelding bekræfter du som hundens ejer, at hunden er lovpligtig forsikret og at hvalpen er påbegyndt sit vaccinationsprogram. Hunde med smitsomme sygdomme og højløbske tæver må ikke medtages på træningspladsen. Træning sker på eget ansvar, og Huberts Hundehus kan ikke drages til ansvar for skader pådraget under træningen, dette gælder skader på både hund, ejer samt ejendele.

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund. 

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund. Kontakt os også gerne for mere information.