FØr, under og efter massage

Før under og efter hundemassage

For at dig og din hund får den bedst mulige massage, er der nogle ting du skal tænke over, inden din hund går i gang med massagen. 

Inden hunden skal masseres

Hunden skal have tisset af. Ved massage sættes gang i blodcirkulationen og affaldsstoffer frigøres, hvilket kan sætte gang i hundens tissetrang. 

Gennemgå hundens pels. Den skal være fri for fremmedlegemer (blade, kviste, burrer) og sørg for at der ikke er filter i pelsen. Det kan blive generende for din hund, hvis filter mm. trækker i huden under massagen. 

Under massagen

Du skal være til stede under massagen. Det er vigtigt at hunden slapper af under massagen, og det gør den bedst, hvis “mor” eller “far” er til stede i mens. 

Skab ro. Sørg for at der ikke er “forstyrrende elementer” såsom høj musik, andre husdyr og legende børn.

Efter massagen

Frisk vand. hunden kan blive meget tørstig og skal altid have adgang til vand efter massage. 

Hår og skæl. Affaldsstoffer frigives ved massage, hvilket kan betyde, at hunden smider en del hår og skæl udmiddelbart efter massagen. Langhårede hunde kan godt få lidt filter i pelsen efter massagen, så det er en god ide, at børste hunden, når i kommer hjem. 

Luftetur. Hunden vil ofte have travlt med at komme ud og tisse, da massage påvirker urinering og mave-/tarmkanal.

Slingrende gang. Under massagen vil hundens spændinger blive løsnet. Det kan resultere i at hunden umiddelbart efter massagen, bevæger sig mere “løst”. Dette er helt normalt og fortager sig indenfor 24 timer. Herefter vil du se en hund med bedre og friere bevægelser. 

Træthed. Hunden kan være meget træt umiddelbart efter massagen og dagen efter. Den skal have ro resten af dagen og ikke komme på lange ture, til hundetræning eller lignende lige efter massage. 

book her

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund. Her fortæller vi dig om før under og efter hundemassage til din hund.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.