Enetimer

Hos Huberts Hundehus har du mulighed for at få eneundervisning. Her kan du dykke ned i en problemstilling og få råd og vejledning til at løse dette. Modsat på et hundehold, vil du have trænerens fulde opmærksomhed og dermed få direkte feedback på lige netop din træning.

Det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad du gerne vil have fokus på i træningen. Det kan f.eks. være dagligdagsproblemstillinger som at gå pænt i snor, ikke at tigge og hoppe op, komme når der blive kaldt og at få skabt bedre kontakt og samarbejde med din hund. Eller måske har du fået hvalp og vil have hjælp til tisse-træning, bideri eller at forberede hvalpen på at være alene hjemme.

Det kan også være træningsmæssige udfordringer. Måske går du til holdtræning og der er enkelte øvelser som driller. Det kan også være at du har en drøm om, at din hund kan en specifik øvelse/trick.

Praktiske oplysninger

Booking:

Skriv til hundehuset@huberts.dk eller ring: 61313490

Pris:

1 time: 650 kr.

3 timer: 1755 kr. (spar 10%)

5 timer: 2762 kr. (spar 15%)

Varighed:

Enetimer varer 60 min og finder sted hos Huberts Hundehus på Holmbladsgade. 

Har din hund adfærdsmæssige udfordringer, så er en enetime ikke løsningen. Her kan Huberts Hundehus i stedet kunne tilbyde dig en adfærdsrådgivning. Er du tvivl om du skal have en enetime eller en adfærdsrådgivning, så ring eller skriv og vi finder ud af det sammen.

 

Det med småt:

  • Har du bestilt 3 enetimer, skal disse afholdes indenfor 3 måneder af bookingdatoen, herefter bortfalder de.
  • Har du bestilt 5 enetimer, skal disse afholdes indenfor 4 måneder af bookingdatoen, herefter bortfalder de.