Enetimer hundetræning

Book her

Enetimer hundetræning

Hos Huberts Hundehus har du mulighed for at få eneundervisning. Enetimer i hundetræning. Her kan du dykke ned i en problemstilling og få råd og vejledning til at løse dette. Modsat på et hundehold, vil du have trænerens fulde opmærksomhed og dermed få direkte feedback på lige netop din træning.

Det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad du gerne vil have fokus på i træningen. Det kan f.eks. være dagligdagsproblemstillinger som at gå pænt i snor, ikke at tigge og hoppe op, komme når der blive kaldt og at få skabt bedre kontakt og samarbejde med din hund. Eller måske har du fået hvalp og vil have hjælp til tisse-træning, bideri eller at forberede hvalpen på at være alene hjemme.

Det kan også være træningsmæssige udfordringer. Måske går du til holdtræning og der er enkelte øvelser som driller. Det kan også være at du har en drøm om, at din hund kan en specifik øvelse/trick.

Praktiske oplysninger

Pris:

1 time: 650 kr.

3 timer: 1755 kr. (spar 10%)

5 timer: 2762 kr. (spar 15%)

Varighed:

Enetimer varer 60 min og finder sted hos Huberts Hundehus på Holmbladsgade. 

Har din hund adfærdsmæssige udfordringer, så er en enetime ikke løsningen. Her kan Huberts Hundehus i stedet kunne tilbyde dig en adfærdsrådgivning. Er du tvivl om du skal have en enetime eller en adfærdsrådgivning, så ring eller skriv og vi finder ud af det sammen.

book her

Det med småt:

  • Har du bestilt 3 enetimer, skal disse afholdes indenfor 3 måneder af bookingdatoen, herefter bortfalder de.
  • Har du bestilt 5 enetimer, skal disse afholdes indenfor 4 måneder af bookingdatoen, herefter bortfalder de.

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund. Derfor har vi også produktet Enetimer hundetræning.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund. Du er også velkommen til at kontakte os for mere information.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde.

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.