Bootcamp i gå pænt

book her

Bootcamp i Gå Pænt

 • Pris: kr. 845
 • Træning på Amagerbro
 • Max 4 deltagere
 • 3 x 50 minutters holdtræning
 • Lær din hund at gå pænt
 • For hvalpe/hunde som har fuldført hvalpetræningshold
 • 15% rabat på www.huberts.dk samt i vores fysiske butik på Holmbladsgade
 • 25% rabat ved køb af enetimer

Bootcamp for dig som gerne vil undgå at være “dødvægt” i den anden ende af snoren. Trækker hunden? Hopper den op af fremmede mennesker? Ligger den sig ned og nægter at gå videre? Laver den pludselige træk til siden, så i havner i hækken? Kan du sige ja til ét eller flere af disse punkter, så er det her bootcampen for dig. 

Bootcampen forløber over tre gange, hvor vi arbejder med kontakt, smilende liner (hundesnore sin ikke er spændte) og gode møder med både mennesker og hunde.

Dette er et forløb tilegnet hvalpe/hunde, som har fuldført et hvalpetræningshold hos Huberts Hundehus. Alternativt har fuldført et hvalpetræningshold på en anden hundeskole – men i dette tilfælde skal der forud for træningen, bookes en enetime med en af trænerne hos Huberts Hundehus, så vi er sikre på at I er sat ind i de grundøvesler som er benyttes på forløbet.

Har din hund store og vedvarende udfordringer eller decideret udfarende adfærd på gåturene, så kontakt os inden du booker, så vi kan se om dette er holdet for dig, eller om vi skal finde en anden løsning til dig.

 

book her

Praktiske oplysninger

 • Opstart hele foråret. Tilmeldingen er åben – og der er stadig enkelte ledige pladser! 
 • Der kommer løbende holdopstarter hele året. Annonceres her på siden – kontakt os endelig, hvis du har nogen spørgsmål. 
 • Træningspladsen er placeret under Kvarterhusets flotte tilbygning, som ligger ud for Christian Svendsens Gade 1, 2300 København.
 • Tilkøb enetimer med 25% rabat. Her kan vi dykke længere ned i træningen.

COVID-19: Vi holder os løbende orienteret med udviklingen af COVID-19, samt opdateret på myndighedernes retningslinjer. Der er max fire deltagere pr. hold og kun en fra hver husstand kan deltage. Vi træner udendørs og holder den anbefalede afstand til hinanden og evt. udstyr på træningsbanen sprittes grundigt af før og efter brug. Skulle holdet blive aflyst grundet stramninger, kan du vælge enten at sikre dig en plads på et kommende hold, eller få dine penge retur.

book her
Træningsplads Amagerbro

Det med småt: 

Ved tilmelding bekræfter du som hundens ejer, at hunden er lovpligtig forsikret og at hunden er påbegyndt sit vaccinationsprogram. Hunde med smitsomme sygdomme og højløbske tæver må ikke medtages på træningspladsen. Træning sker på eget ansvar, og Huberts Hundehus kan ikke drages til ansvar for skader pådraget under træningen, dette gælder skader på både hund, ejer samt ejendele.

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund. På denne side er temaet Bootcamp i gå pænt.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund. Du er også velkommen til at kontakte os for mere information.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde. 

Professionelt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling. Payana, som varetager dette, er uddannet dyretræningsinstruktør og har 11 års praktisk erfaring som hundetræner. Hun har 5 års uddannelse i etologi (dyreadfærd) fra Københavns Universitet med speciale i hundens adfærd og har hjulpet adskillige hundeejere med en bred vifte af forskellige adfærdsproblemer. Yderligere er hun uddannet hundemassør fra 2015 og har stor erfaring i at massere hunde og samarbejde med dyrlæger om behandlings- og genoptræningsforløb.

Effektivt hos Huberts Hundehus

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.