Adfærdsrådgivning for hunde

book her
  • Kortlægning af problem, omfang og årsag
  • Instruktion i tiltag og øvelser
  • Skriftlig handlingsplan
  • Kombination af samtaler og fysiske besøg
  • Pris for fuld pakke med 1 besøg, 3 samtaler og skriftlig handlingsplan: kr. 2.995

Adfærdsrådgivning for hunde

Mange hundeejere havner i situationer, hvor hunden udviser en adfærd, som ikke er hensigtsmæssig. Denne adfærd kan ofte være både problematisk og direkte ødelæggende for forholdet mellem hund og ejer. Adfærdsproblemer er desværre en meget stor årsag til at mange hunde omplaceres eller aflives. Men med en målrettet træningsplan, vil en stor del af problemerne kunne løses.

Eksempler på adfærdsproblematikker er: udfarende adfærd overfor andre hunde eller mennesker; at være alene hjemme; høje lyde som f.eks. fyrværkeri; opmærksomhedskrævende adfærd som at gø og springe op; jagt og hyrdning af f.eks. børn, cykler og biler.

Hver hund er unik og kommer med sin individuelle personlighed og problemstilling. Derfor bruger vi god tid på at indsamle viden om lige præcis din hund og jeres udfordringer. Rådgivningen starter med at vi skitserer problemstillingen. Dvs. der vil blive spurgt grundigt ind til både problemstilling og hundens baggrund, dagligdag, temperament, helse mm. Herefter vil du blive sat nøje ind i de tiltag, som vi vil anbefale.

At ændre en adfærd tager tid. Der findes desværre ikke nogen quick-fixes. Hvor effektiv ændringen af adfærden er – afhænger af dig som ejer. Det kræver at du er konsekvent og lægger energi i både træning og nye rutiner.

Praktiske oplysninger

En adfærdsrådgivning for hunde består af flere trin:

  1. Telefonisk samtale (evt. på Zoom) af ca. 1 times varighed: Problem afgrænses, I sættes igang med tiltag og øvelser og I modtager efterfølgende en deltaljeret, skriftlig handlingsplan.
  2. Opfølgende samtale efter ca. 1 uge af ca. 30 min. varighed: Plan tilrettes og vi aftaler dato for fysisk møde.
  3. Fysisk møde af ca. 1 times varighed: Vi går i dybden med selve træningen.
  4. Opfølgende samtale efter et par uger af ca. 30 min varighed.

OBS. nogle adfærdsproblemer opstår grundet smerter. Hunde kan være meget gode til at skjule smerter og vi kan som ejere derfor godt overse dem. Inden en adfærdsrådgivning anbefales det derfor, at du får foretaget et sundhedstjek hos dyrlægen.

Læs mere om Huberts Hundeus
Læs mere om Huberts

book her

Hundehuset er en del af Huberts, hvor det handler om én ting; at skabe det gode og glade hundeliv. Vores mission er at klæde dig på til at træffe gode og oplyste valg, for netop dig og din hund. Adfærdsrådgving for hunde er en vigtig del af processen.

Besøg gerne Huberts og læs mere om vores tilgang og kvalitet på produkter til din hund.

Hos Hundehuset ønsker vi at fremme det gode og glade hundeliv via kvalitetstræning, god rådgivning, på en både sjov og professionel måde. Netop adfærdsrådgivning for hunde er helt centralt.

Professionelt og effektivt hos Huberts Hundehus

Som kunde hos Huberts hundehus er du sikret professionel rådgivning, træning og behandling.

Vi garanterer en høj effektivitet indenfor de eksisterende rammer. Der findes ikke quick-fix løsninger når man har med levende, tænkende, individuelle væsner at gøre. Men der findes viden om hundens adfærd, reaktionsmønstre, læringsmuligheder og fysiologi. Denne viden har vi hos Huberts Hundehus og denne viden bliver hele tiden opdateret.