Adfærdsrådgivning

  • Kortlægning af problem, omfang og årsag
  • Instruktion i tiltag og øvelser
  • Skriftlig handlingsplan
  • Kombination af samtaler og fysiske besøg
  • Pris for fuld pakke med 1 besøg, 3 samtaler og skriftlig handlingsplan: kr. 2.995

Mange hundeejere havner i situationer, hvor hunden udviser en adfærd, som ikke er hensigtsmæssig. Denne adfærd kan ofte være både problematisk og direkte ødelæggende for forholdet mellem hund og ejer. Adfærdsproblemer er desværre en meget stor årsag til at mange hunde omplaceres eller aflives. Men med en målrettet træningsplan, vil en stor del af problemerne kunne løses.

Eksempler på adfærdsproblematikker er: udfarende adfærd overfor andre hunde eller mennesker; at være alene hjemme; høje lyde som f.eks. fyrværkeri; opmærksomhedskrævende adfærd som at gø og springe op; jagt og hyrdning af f.eks. børn, cykler og biler.

Hver hund er unik og kommer med sin individuelle personlighed og problemstilling. Derfor bruger vi god tid på at indsamle viden om lige præcis din hund og jeres udfordringer. Rådgivningen starter med at vi skitserer problemstillingen. Dvs. der vil blive spurgt grundigt ind til både problemstilling og hundens baggrund, dagligdag, temperament, helse mm. Herefter vil du blive sat nøje ind i de tiltag, som vi vil anbefale.

At ændre en adfærd tager tid. Der findes desværre ikke nogen quick-fixes. Hvor effektiv ændringen af adfærden er – afhænger af dig som ejer. Det kræver at du er konsekvent og lægger energi i både træning og nye rutiner.

Praktiske oplysninger

En adfærdsrådgivning består af flere trin:

  1. Telefonisk samtale (evt. på Zoom) af ca. 1 times varighed: Problem afgrænses, I sættes igang med tiltag og øvelser og I modtager efterfølgende en deltaljeret, skriftlig handlingsplan.
  2. Opfølgende samtale efter ca. 1 uge af ca. 30 min. varighed: Plan tilrettes og vi aftaler dato for fysisk møde.
  3. Fysisk møde af ca. 1 times varighed: Vi går i dybden med selve træningen.
  4. Opfølgende samtale efter et par uger af ca. 30 min varighed.

Booking: 

Skriv til hundehuset@huberts.dk eller ring: 61313490 

OBS. nogle adfærdsproblemer opstår grundet smerter. Hunde kan være meget gode til at skjule smerter og vi kan som ejere derfor godt overse dem. Inden en adfærdsrådgivning anbefales det derfor, at du får foretaget et sundhedstjek hos dyrlægen.